Lønsystemer

Du behøver ikke at skifte

Lønsystemer og erfarne lønkonsulenter

Der findes i dag mange forskellige systemer til varetagelse af lønadministration, økonomi, tidregistrering, fraværsregistrering osv.

Hos Amesto har vi ikke vores egne software løsninger, vi arbejder på størstedelen af de systemer der udbydes i dag. Det betyder at vi altid vil rådgive vores kunder med udgangspunkt i netop deres behov og ønsker til software, hvis de ønsker vores input i forbindelse med et skifte af den eksisterende software.

Så et skifte til Amesto Payroll betyder ikke et skifte af de systemer der allerede benyttes i virksomheden, vi arbejder for en stor del af vores kunder på deres systemer.

Vores erfarne lønkonsulenter arbejder i de fleste gængse lønsystemer bl.a. lønsystemer fra:

Lønsystemer - Lessor

Siden 1972 har Lessor leveret løsninger til små, mellemstore og store virksomheder. Deres fokus er at levere effektive og fleksible IT-løsninger til håndtering af LØN, TID, HR og Vagtplan. Løsninger, som kan lette dagligdagen for vores kunder. Over 30.000 danske og 1.500 internationale virksomheder bruger i dag en eller flere af Lessors løsninger.

Læs mere om Lessors løsninger her

Lønsystemer - Bluegarden

Bluegarden er virksomheden bag bl.a. DataLøn og MultiLøn – begge blandt Danmarks mest udbredte produkter inden for løn- og personaleadministration. Bluegarden har ca. 80.000 erhvervsvirksomheder som kunder, og håndterer lønudbetalinger til ca. 1 million danskere.

Bluegarden har lønprodukter til alle virksomhedsstørrelser og i alle prislag. Fra den lille virksomhed med et par ansatte, til Danmarks største private virksomheder og offentlige institutioner som f.eks. Danske Bank og Kirkeministeriet.