Skip to main content

Vil du være eventyrer med fast månedsløn?

Af 18. maj 2021maj 27th, 2021Amesto Payroll
Arbejd hjemmefra som Remote lønkonsulent hos Amesto AccountHouse

Hvis du drømmer om at være eventyrer og samtidig have sikkerhed med en månedsløn, så er stillingen som remote lønkonsulent hos Amesto Payroll et kæmpe skridt i den retning.

Om du vælger at rejse til en lejlighed i Sydfrankrig i tre måneder og arbejde derfra, er helt op til dig.
Så længe du passer dine forpligtelser som remote lønkonsulent, så kan din arbejdsplads være hvor som helst, du ønsker. For helt ærligt. Det er ligemeget, hvor du bor.

SE VORES STILLINGSOPSLAG OG SØG STILLINGEN SOM REMOTE LØNKONSULENT HER >

ARBEJD HJEMMEFRA – UANSET HVOR HJEMMEFRA ER

Arbejdsmiljøet hos Amesto Payroll er professionelt, men omgangstonen er social, uformel og med højt til loftet. Sagt på en anden måde; Den er rigtig dansk. Sidder du i udlandet og længstes efter danske kolleger, så kan dette være løsningen.

Du vil jævnligt mødes med dine kolleger i teamet online, så vi i fællesskab sikrer at samhørigheden og holdånden altid er i live. Du får derfor også rig mulighed for sparring, støtte og samarbejde i hverdagen – ligesom din nærmeste leder aldrig er længere væk end et opkald.

Som del af en nordisk koncern, der er specialiseret i lønadministration, er vi vant til at have kolleger på tværs af lokationer og landegrænser. Om du sidder i et storrumskontor i Herlev, eller på dit hjemmekontor i Ringsted, er derfor ikke afgørende for din deltagelse i vores team.

Vores erfaring med “remote” kolleger var allerede meget omfattende, inden Covid-19 pandemien ramte verdenen. Siden da er den kun blevet endnu skarpere og mere velfungerende. Det er derfor, vi nu søger specifikt efter medarbejdere, der drømmer om at arbejde hjemmefra.

ARBEJD HJEMMEFRA SOM REMOTE LØNKONSULENT HOS AMESTO.

Har du fundet ud af, at det faktisk passer rigtigt godt ind i din hverdag at arbejde hjemmefra? Og er du samtidig en selvstændig og struktureret lønkonsulent? Så har vi alle tiders mulighed til dig her hos Amesto.

Du får stillet et fuldt hjemmekontor til rådighed og er samtidig en del af virksomheden. Du får dermed det bedste fra to verdener. Helt ærligt, det er lige meget, hvor du bor – det er erfaring og mindset, der er afgørende for os.

LÆS MERE OM VIRKSOMHEDEN AMESTO PAYROLL HER >

VI SØRGER FOR KOMPLET HJEMMEKONTOR SETUP TIL DIG

Du bliver selv ansvarlig for at indrette dit hjemmekontor lige som du ønsker det. Vi stiller selvfølgelig et fuldt møblement og IT udstyr til rådighed.

Vi søger netop nu nye medarbejdere, der drømmer om at være en del af noget nyt og spændende.
En hverdag fuld af muligheder i en virksomhed, der har mange både internationale og danske kunder.

Du skal heller ikke snydes for hverdagens arbejdsplads goder, selvom du sidder på et hjemmekontor.
Derfor får du også et fast tillæg til din løn hver måned, så du kan købe kaffe og frugt mv. til hjemmearbejdspladsen. Vores virksomhedskultur er stærk og vores omsorg for medarbejderne stor; derfor  trives vi også på distancen.

SØG STILLINGEN HER >


Vil du være eventyrer med fast månedsløn?

Vil du være eventyrer med fast månedsløn?

REMOTE LØNKONSULENT MED EGEN PORTEFØLJE AF KUNDER

Selvom du som remote lønkonsulent sidder på en hjemmearbejdsplads, så er alt andet, som du ville kunne forvente af en ordinær stilling som lønkonsulent.

Du får din egen portefølje af kunder, hvor du har ansvaret for at administrere lønnen fra A-Z.
Foruden lønadministration vil du også blive betroet sparringspartner for dine kunder og det forventes derfor, at du har erfaring i at vejlede og rådgive om alt fra sygedagpenge og barsel til overenskomst, m.m.

En stilling, hvor du arbejder hjemmefra, kræver naturligvis en høj grad af selvstændighed, så dette er et must for vores remote lønkonsulenter.

Vil du høre mere om jobbet og dine muligheder, så kontakt os endelig allerede i dag.

Se vores stillingsopslag og søg stillingen som Remote Lønkonsulent her >