Fleksible løsninger til finansbranchen

 

Ja tak kontakt mig

Løn, HR, tidsregistreringssystem til finanssektoren.

Gør HR-processen nemmere med én samlet løsning til løn og HR. Gennem en integreret løsning fra LESSOR får I en fleksibel mulighed for at optimere håndteringen af HR-opgaver, løn og tidsregistrering. I får samtidig en løsning, der er tilpasset finanssektoren og dens overenskomster. Det letter ikke kun HR-funktionens arbejde med løn- og ansættelsesvilkår, men også ledernes og medarbejdernes med de mange muligheder for målrettet rapportering og self-service som skaber overblik og optimerer jeres ressourcer i virksomheden.

Vi kan sammensætte en enkelt og fleksibel løsning til din virksomhed som understøtter jeres processer – uanset om det drejer sig om medarbejdernes registreringer, ledernes medarbejderhåndtering eller behov for ledelsesrapportering.

 

Håndter lønnen selv eller lad Amesto Payroll lave den

Med et lønsystem fra LESSOR har du både mulighed for selv at stå for lønbehandlingen eller outsource den til os. Vi har et stort kendskab til LESSORs produkter og mange års erfaring med håndtering af løn inden for finanssektoren.

En af vores største styrker er vores evne til at fleksibelt løse de udfordringer, vores kunder har i og omkring deres lønadministration.  Med vores fokus på kommunikation og forståelse for vores kunders problemstillinger, arbejder vi altid mod at blive vores kunders samarbejdspartner fremfor blot en leverandør af lønadministration.

 

Lad Amesto Payroll lave din løn

Hos os findes der ikke én standartløsning på Løn, HR, tidsregistreringssystem. Fælles for alle vores løsninger er, at de er baseret på den viden vi har opnået gennem vores kendskab til finansforbundets overenskomst og samarbejde med kunder i finanssektoren. Der findes mange forskellige krav til en virksomheds lønadministration. Vi samarbejder altid med vores kunder omkring deres specifikke behov og ønsker til netop deres lønadministration.

Vi vil gerne tage en dialog omkring jeres nuværende lønadministration og komme med et konkret bud på, hvordan du får optimeret jeres nuværende løsning.

Læs mere om vores lønadministration

 

Hvis du vil lave din løn selv

Hvis du vil skifte til LESSOR-5 får du et fleksibelt og effektivt lønsystem som let kan udbygges med tid, HR og vagtplan.

  • Møde med vores konsulent
  • Indgåelse af evt. aftale
  • Analysemøde og implementering
  • Kursus
  • Drift og support fra LESSOR

På analysemødet kortlægger vi jeres behov og planlægger opsætningen og det videre forløb. Herefter planlægger vi et skræddersyet implementeringsforløb og LESSORs erfarne konsulenter sørger for, at I kommer godt fra start.

Læs mere på www.lessor.dk

 

Få et uforpligtende møde

Lønadministration - Amesto PayrollJa tak kontakt mig.

Ring på + 45 70 229 299 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.