Skip to main content
 

Backup på lønbehandling

Lønberedskab fra Amesto – Din sikre backup på løn

Backup på lønbehandling

Har din virksomhed en backup på lønbehandling? Hvis ikke, er det måske nu, du skal få styr på dette.

En backup på lønbehandling kan være altafgørende i en omskiftelig tid, hvor uforudsete begivenheder altid kan lure om hjørnet. Amesto kan være jeres backup på lønbehandling, så I kan fokusere på andre opgaver, når uforudsete begivenheder opstår.

Vi ved alle, at netop lønadministration er en af de mest kritiske opgaver i en virksomhed. Hvis ikke medarbejderne får løn, vil der typisk være mange andre udfordringer i kølvandet direkte derefter. Både for virksomheden og medarbejderne.

Selv hvis din virksomhed varetager al HR og lønadministration inhouse uden problemer, kan der opstå situationer, hvor I får akut behov for ekstern hjælp.

Med lønservice backup fra Amesto er du altid garanteret en hurtigt og tryg lønbehandling. Også med meget kort varsel.

Outsource lønadministration ved uforudsete begivenheder

Der er ofte mange overvejelser forbundet med administration af løn. Skal det ordnes inhouse eller bør lønbehandling outsources?
Selvom lønbehandlingen ordnes inhouse nu, kan du altid få hjælp hos Amesto. Vi kan være jeres backup lønservice eller simpelthen varetage lønbehandlingen i en kortere eller længere periode.

Du kan eventuelt læse mere om outsourcing af løn ved at klikke her.

Hvordan sikres lønbehandling i en sårbar tid?

Netop i perioder med større usikkerhed kan det være altafgørende at have et lønberedskab. Uanset om det er en pandemi, uforudset sygdom eller en periode med ustabil lønadministration, så kan Amesto Payroll skabe sikkerhed til din virksomhed.

I en sårbar tid kan en ufleksibel lønbehandling skabe yderligere problemer og usikkerhed. Dét er der ingen, der ønsker. Hverken virksomhedsejere eller virksomhedens ansatte. Derfor har Amesto Payroll mange års erfaring på tværs af brancher og virksomhedsstørrelser med netop backup af lønbehandling via et decideret lønberedskab.

Hvad er et lønberedskab?

Det er kort og godt en backup-funktion til din lønafdeling, såfremt denne er inhouse. Det kan fungere upåklageligt i årtier, men vi er jo kun mennesker, og derfor kan vi påvirkes af alt fra sygdom til andre uforudsete begivenheder, der falder lige oven i den aktuelle lønbehandling.

Med lønberedskab fra Amesto har du altid backup på lønadministration.

Lønberedskab er altså en service, der reducerer hele organisationens sårbarhed. Uanset hvad der sker, vil virksomheden have en ekstern lønassistance. Foruden at sikre den korrekte løn (og naturligvis til tiden), kan Amesto også hjælpe med assistance ved diverse HR-spørgsmål.

Læs mere om en fast midlertidig lønassistance i form af en lønvikar her >

De fleste virksomheder har ikke de interne ressourcer til, at andre medarbejdere kan overtage lønbehandlingen. Især inden for løn og HR er der en række person- og tidsfølsomme opgaver, der kan være yderst ressourcekrævende.

Med utrolig kort varsel vil vores fagfolk kunne overtage virksomhedens lønadministration, så de kritiske opgaver kan blive løst her og nu.

Skal du bruge hjælp med lønassistance, eller ønsker du at outsource jeres lønbehandling?
Tag kontakt til Amesto Payroll her!

Amesto  Payroll

“Du behøver ikke skifte lønsystem. Vi kan arbejde i næsten alle systemer.”

Lessor løn

Siden 1972 har Lessor Group specialiseret sig i at udvikle it-løsninger, der letter administrationen i din virksomhed. Lessors systemer minimerer kompleksiteten ved lønbehandlingen og giver dig et fundament for effektive og tilfredse medarbejdere.

I dag bruger mere end 50.000 virksomheder en eller flere af Lessors løn- og personaleløsninger. Er din virksomhed lille eller stor, understøtter systemerne din forretning.

Bluegarden

Bluegarden er virksomheden bag bl.a. DataLøn og MultiLøn – begge blandt Danmarks mest udbredte produkter inden for løn- og personaleadministration. Bluegarden har ca. 80.000 erhvervsvirksomheder som kunder, og håndterer lønudbetalinger til ca. 1 million danskere.

Bluegarden har lønprodukter til alle virksomhedsstørrelser og i alle prislag. Fra den lille virksomhed med et par ansatte, til Danmarks største private virksomheder og offentlige institutioner som f.eks. Danske Bank og Kirkeministeriet.

En lønløsning til alle behov

Alt efter dine behov tilbyder Lessor flere lønsystemer (Lessor-5 og Lessor-PM version 4 og 5), herunder også lønmoduler til Microsoft Dynamics NAV og AX.

Nordisk Løn

Ved at outsource virksomhedens nordiske lønadministration til Amesto Payroll, opnår du én samarbejdspartner med stærke kompetencer på tværs af landegrænserne i norden. Det betyder tryghed og kontrol, reducerede omkostninger og fleksibilitet.

Lønsystemer

Vi arbejder blandt andet med følgende lønsystemer:

 • Lessor PM4
 • Lessor PM5
 • Lessor 5
 • Lessor Payroll til Microsoft Dynamics NAV
 • Lessor Payroll til Microsoft Dynamics AX
 • Danløn
 • Dataløn
 • MultiLøn Erhverv
Amesto Payroll

Lønadministration giver mange fordele

 • Mindre afhængighed af interne ressourcer
 • Fortsættelse af virksomhedens nuværende lønsystem eller mulighed for at benytte lønsystemer via Amesto
 • Skræddersyede og skalerbare løsninger, der kan ændres i takt med udvikling og behov
 • Gennemprøvede og fleksible arbejdsgange inden for mange brancher
 • Sikkerhed for, at medarbejderne får den rigtige løn til tiden
 • Fast kontaktperson
 • Backup ved sygdom og ferie
Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR