Skip to main content
 

Lønbureau

– Outsource lønadministration og frigiv interne ressourcer

Lønbureau

Brug et lønbureau til outsourcing af lønadministration og få frigivet værdifulde interne ressourcer.

Med Amesto som lønbureau bevares følelsen af en integreret funktion i virksomheden. Læs mere om fordelene ved at outsource lønadministrationen her.

Du kan også tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud, du kan forholde dig til.

Klik her og udfyld vores kontaktformular >

Lønbureau eller ej?

Outsourcing af lønadministration til et lønbureau betyder ofte, at økonomien er ét af de primære punkter i beslutningen. Derfor bliver gennemsigtigheden hurtigt et springende punkt sammen med overvejelserne om, hvorvidt det er dele af eller hele virksomhedens lønadministration, der skal outsources.

Efter sådanne overvejelser vil I måske nå frem til, at den eksisterende HR- eller økonomifunktion får tilknyttet fleksible ressourcer, hvor det operationelle ansvar ligger hos samarbejdspartneren. Det betyder også, at lønbureauet løser de behov og ønsker, virksomheden har til deres lønadministration.

Vi ved, at virksomheder har variable behov i forbindelse med deres lønadministration. Det kan være alt fra tiltrædelse og fratrædelse af medarbejdere til refusioner, vedligeholdelse af overenskomster, og meget mere.

Derfor skal jeres lønbureau kunne leve op til de krav og ønsker, virksomheden har til deres lønadministration. Kun derigennem kan der komme en god kommunikation, der sikrer følelsen af en stadig integreret funktion i virksomheden.

Lønsystem – nyt eller eksisterende?

De fleste virksomheder har allerede valgt at integrere et lønsystem, hvilket typisk er en bekostelig affære, når det hele er gjort op. Derfor er det ikke sikkert, at det er i virksomhedens interesse at implementere et nyt system. Ikke mindst da dette ofte er en tidskrævende proces. Det bør derfor være en vigtig overvejelse, fordi det er ønskeligt at begrænse ressourceforbrug i organisationen til det minimale.

En anden løsning kan være, at virksomheden vælger at bruge et af de lønsystemer, som lønbureauet stiller til rådighed. Derved slipper virksomheden for at skulle bekymre sig om at bruge ressourcer på at sætte sig ind i den tekniske del af lønadministrationen samt vedligeholdelsen af denne.

Andre virksomheder kan have stor glæde af sparring og procesoptimering af deres lønadministration. Det sikrer, at virksomheden har en effektiv lønbehandling, og at der bruges så få interne ressourcer som muligt på lønbehandling.

Løndata – indsamling af data er krævende

Indsamling af løndata kan ofte være en tidskrævende proces. Det kan derfor være en fordel, at det lønbureau, der vælges, har erfaring i at hjælpe virksomheder med at optimere processen omkring indsamling af løndata samt at få godkendt disse.

Løndata hører til nogle af de mest følsomme data i virksomheden. Derfor er det afgørende, at det lønbureau, der vælges, kan garantere et meget højt niveau af IT sikkerhed, så virksomhedens løndata forbliver fortrolige.

Hvad skal jeres nye lønbureau kunne?

Enhver virksomhed er unik på et væld af forskellige områder. Derfor skal du finde frem til det lønbureau, der er det bedste match til jeres virksomhed. Hos Amesto sætter vi en ære i at levere den bedste service og højeste kvalitet til vores kunder.

Lønservice er vores kerneforretning, og det giver vores kunder et lønbureau, der sikrer korrekt lønbehandling til tiden – hver gang!

Hvad er din virksomheds kerneforretning, og hvordan kan vi hjælpe dig som lønbureau? Klik på knappen herunder og tag kontakt til os.

Amesto Payroll

“Formålet med outsourcing af løn er, at frigøre ressourcer og fokusere på jeres virksomhedens kerneforretning så I opnår en højere kvalitet i driften af virksomheden.”

20 – 100 ansatte

Når en virksomhed beslutter sig for at outsource sin lønadministration til et lønbureau, er ét af de primære punkter økonomien i beslutningen. For at gøre økonomien så gennemskuelig som muligt, har vi valgt at tilbyde vores lønservice med en fast pris pr. lønseddel.

100 – 250 ansatte

Formålet med at outsource virksomhedens lønadministration er, at tilføre den eksisterende HR- eller økonomifunktion fleksible ressource, som med stor faglighed læser de behov og ønsker en virksomhed har til sin lønadministration.

Over 250 ansatte

Der findes mange behov og ønsker til en lønadministration, derfor bruger vi begreberne ”Ordinær lønbehandling” og ”Fleksible tillægsydelser”. Den ordinære lønbehandling indeholder de opgaver, som indgår i en normal lønbehandling for en medarbejder. De fleksible tillægsydelser er de opgaver, som I kan vælge til og fra.

Nordisk Løn

Ved at outsource virksomhedens nordiske lønadministration til Amesto Payroll, opnår du én samarbejdspartner med stærke kompetencer på tværs af landegrænserne i norden. Det betyder tryghed og kontrol, reducerede omkostninger og fleksibilitet.

Amesto Payroll

Lønadministration giver mange fordele

  • Mindre afhængighed af interne ressourcer
  • Fortsættelse af virksomhedens nuværende lønsystem eller mulighed for at benytte lønsystemer via Amesto
  • Skræddersyede og skalerbare løsninger, der kan ændres i takt med udvikling og behov
  • Gennemprøvede og fleksible arbejdsgange inden for mange brancher
  • Sikkerhed for, at medarbejderne får den rigtige løn til tiden
  • Fast kontaktperson
  • Backup ved sygdom og ferie
Har du nogle spørgsmål? #askmore

Få et uforpligtende møde og hør mere om dine fordelene ved outsourcing af løn og HR